Mindahkeun pilem dasar

Mindahkeun pilem dasar

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Rincian Gancang

Bahan: SAHA ngaran, Pet Jenis:
Dianggo Pitur Buktina Lembab
Teu karasa: Hipu Jenis ngolah: Ékrusi ganda
Transparansi: Transparan Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Ngaran Brand Genzon Nomer Modél:
panjang: ngaropea warna: Transparan
Jasa ngolah Motong Ketebalan: 12μm ~ 23μm
MOQ: 1000Kilogram / Kilogram Ngaran Produk: Pilem pepére

Pasokan Kamampuhan:2,000 Ton / Ton per Taun

Rincian Bungkusan:dina palet

Léngkah ngolah

Harta fisik sareng Mékanis Produk

proyek satuan nilai has metode tés
ketebalan μm 12 ~ 38 GB / T 6672
kakuatan regangan MD Mpa 220 ASTM D882
TD 220
modulus elastis MD Mpa 3800 ASTM D882
TD 3800
elongation reureuh MD % 100 ASTM D882
TD 100
laju ngaleutikan panas MD % 3,5 ASTM D1204
(190 ° C , 10min)
TD 0
koefisien gesekan Statis - 0,55 ASTM D1894
Dinamik 0,5
kentel % 3,5 ASTM D1894
kekecapan % 120 ASTM D1003
tegangan baseuh mN / m 58 GB / T 14216

Pasar Ékspor Utama :Asia Tengah / Amérika Kidul

Kauntungan Utama

Produk ngagaduhan lancar permukaan anu lumayan, stabilitas termal anu alus, kakuatan tegangan anu luhur, gumantung kana syarat kualitas produk ahir, tiasa dianggo deui sababaraha kali.

Aplikasi:

Dipaké sacara umum dina kertas transfer aluminium sareng kardus logam.

Fitur:

stabilitas termal anu alus, kakuatan tegangan anu luhur, lemes sareng permukaan pilem, permukaan bersih, tiasa dianggo deui, jsb.

Perawatan permukaan: Corona atanapi Non corona

Spésifikasi Produk :

Ketebalan khas (um): 12 ~ 23

Lebar (mm): 330-3300

panjang (m): 6000-36000

Paper Core Diameter:152mm (6 inci), 76mm (3 inci)

Catetan: spésifikasi sanésna tiasa ngahasilkeun dumasar kana sarat palanggan.

Kemasan: Pakét pakét / Numpurkeun pengemasan / Pakét pakét sareng fumigation / Nunda pakét sareng fumigation

1

Profil Perusahaan

Shuyang Genzon Novel Bahan Co, Ltd
Diadegkeun dina taun 2017, Shuyang Genzon Novel Materi Co, Ltd (sasauran disebut salaku "Bahan Novel GENZON") dikendali tina GROUP GENZON anu ogé ngalaksanakeun manajemén sareng operasionalna.

Genzon Novel Material mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi khusus dina bahan polimér lapangan, ngahijikeun produk P&P, produksi sareng penjualan produk sareng kategori lengkep. Polyesterus sacara régérérisna dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan tiasa seueur lapangan industri invarious sapertos aluminium plating, percetakan, perlindungan kartu, bronzing, ngaleupaskeun, emas sareng perak kawat, film kink, waterproof, sareng sajabana. aplikasi tina daur ulang polyestermaterials.At ayeuna, perusahaan gaduh 18 rébu produksi poliéster ton, 4 donier Jerman langsung ngalembereh garis produksi tensilefilm biaxial sareng 1 garis uji rumah tangga. Éta gaduh basis produksi sareng R&D basis di Jiangsu sareng tempat-tempat sanés.

Di hareupna, Genzon Novel Bahan bakal didasarkeun dina internationalperspective pikeun ngawangun merek Cina sareng narékahan pikeun janten pamimpin di industri newmaterial ku ngahijikeun kaunggulan anu aya, ngamajukeun inovasi, ngamajukeun inovasi anyar sareng ramah lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami