Ngaluarkeun pilem dasar perlindungan

Ngaluarkeun pilem dasar perlindungan

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Rincian Gancang

Bahan: SAHA ngaran, Pet Jenis:
Dianggo Ngaluarkeun panyalindungan Pitur Buktina Lembab
Teu karasa: Hipu Jenis ngolah: Ékrusi ganda
Transparansi: Transparan Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Ngaran Brand Genzon Nomer Modél:
panjang: ngaropea warna: Transparan
Jasa ngolah Motong Ketebalan: 18μm ~ 75μm
MOQ: 1000Kilogram / Kilogram Ngaran Produk: Pilem pepére

Pasokan Kamampuhan:2,000 Ton / Ton per Taun

Rincian Bungkusan:dina palet

Léngkah ngolah

Harta fisik sareng Mékanis Produk

proyek satuan nilai has metode tés
ketebalan μm 12 ~ 75 GB / T 6672
kakuatan regangan MD Mpa 210 ASTM D882
TD 210
modulus elastis MD Mpa 3800 ASTM D882
TD 3800
elongation reureuh MD % 100 ASTM D882
TD 100
laju ngaleutikan panas MD % 3 ASTM D1204
(190 ° C , 10min)
TD 0
koefisien gesekan Statis - 0,55 ASTM D1894
Dinamik 0,5
kentel % 3,5 ASTM D1003
transmittance % 89 ASTM D2457
tegangan baseuh mN / m 54 GB / T 14216
44

Pasar Ékspor Utama : Amérika Tengah / Amérika Kidul

Kauntungan Utama

Produk alus na sorotan permukaan produk sareng kabersihan, stabilitas termal alus teuing

Aplikasi:

Dipaké sacara umum dina panyalindungan alat éléktronik sareng listrik

Fitur:

sorotan permukaan produk anu hadé sareng kabersihan.

stabilitas termal alus teuing

Perawatan permukaan: Corona atanapi Non corona

Spésifikasi Produk :

Ketebalan khas (um): 18-75

Lebar (mm): 330-3300

panjang (m): 6000-24000

Paper Core Diameter:152mm (6 inci), 76mm (3 inci)

Catetan: spésifikasi sanésna tiasa ngahasilkeun dumasar kana sarat palanggan.

Kemasan: Pakét pakét / Numpurkeun pengemasan / Pakét pakét sareng fumigation / Nunda pakét sareng fumigation

1
2

Profil Perusahaan

Shuyang Genzon Novel Bahan Co, Ltd
Diadegkeun dina taun 2017, Shuyang Genzon Novel Materi Co, Ltd (sasauran disebut salaku "Bahan Novel GENZON") dikendali tina GROUP GENZON anu ogé ngalaksanakeun manajemén sareng operasionalna.

Genzon Novel Material mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi khusus dina bahan polimér lapangan, ngahijikeun produk P&P, produksi sareng penjualan produk sareng kategori lengkep. Polyesterus sacara régérérisna dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan tiasa seueur lapangan industri invarious sapertos aluminium plating, percetakan, perlindungan kartu, bronzing, ngaleupaskeun, emas sareng perak kawat, film kink, waterproof, sareng sajabana. aplikasi tina daur ulang polyestermaterials.At ayeuna, perusahaan gaduh 18 rébu produksi poliéster ton, 4 donier Jerman langsung ngalembereh garis produksi tensilefilm biaxial sareng 1 garis uji rumah tangga. Éta gaduh basis produksi sareng R&D basis di Jiangsu sareng tempat-tempat sanés.

Di hareupna, Genzon Novel Bahan bakal didasarkeun dina internationalperspective pikeun ngawangun merek Cina sareng narékahan pikeun janten pamimpin di industri newmaterial ku ngahijikeun kaunggulan anu aya, ngamajukeun inovasi, ngamajukeun inovasi anyar sareng ramah lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami