Piaraan

  • Hot stamping base film

    Pilem basa pilem panas

    Detil Gancang : Bahan: BOPET, Jenis Patang: Generik Umum: Film Packaging, Bookbinding, Packaging, Packaging Packaging, jsb. Buktina Kelembapan Pitur, Pédah listrik anu parah : Pet pilem Panawaran Kamampuhan: 2,000 Ton / Ton ...
  • Card lamination base film

    Pilem dasar pilem lamination

    Butiran Gancang Bahan: BOPET, Jenis Tipe: Dianggo: Lamination Feature Moisture Proof Hardness: Type Processing Type: Multrrusion Extrusion Transparency: Transparent Tempat Asal: Jiangsu, Cina Nomer Ngaran Genzon Nomer Model: panjang: kustomisasi warna: jasa Memproses Transparan Kapal Ketebalan : 25μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Ngaran produk: pilem Pasémbaran Kamampuhan: 2,000 Ton / Ton per Taun Pembungkus Rincian: dina Palét Ngolah Léngkah Fisik a ...
  • Twistable base film

    Pilem pulas pulas

    Detil Gancang Bahan: BOPET, PET Jenis: Penaén pilem pulas: Feature Film Packaging Feature Moisture Proof Hardness: Type Processing Type: Multrrusion Extrusion Transparency: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, Cina Nomer Ngaran Genzon Nomer Model: panjang: kustomisasi warna: jasa Pemprosesan Transparan Ngapotong Kandel: 19μm ~ 23μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Ngaran produk: pilem Pasokan Kamampuhan: 2,000 Ton / Ton per Taun Pembungkusan Rincian: dina Palét Ngolah Léngkah Fisik ...
  • Releasing protection base film

    Ngaluarkeun pilem dasar perlindungan

    Butiran Gancang Bahan: BOPET, Jenis Tipe: Dianggo: Ngaluarkeun Perlindungan Fitur Kelembapan Buktina Parah: Pemprosesan Lemes: Transparan Pelbagai Multipleks: Transparent Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Jenama Genzon Nomer Model: panjang: kustomisasi warna: Palayanan Pemprosesan Transparan : 18μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Ngaran produk: pilem Petagang Kamampuhan: 2000 Ton / Ton per Taun Pembungkusan Rincian: dina Palét Élmu Ngolah Élmu ...