Kusabab Bahan Genzon Novel parantos réngsé ngahijikeun sareng ngarobihkeun deui aset sareng édisi lancar ngamimitian jalur produksi, dina hiji sisi…

Kusabab Genzon Novel Bahan parantos réngsé ngahijikeun sareng ngarobihkeun deui aset sareng édisi lancar ngamimitian sistem produksi, dina hiji sisi, Genzon parantos fokus kana perkenalan bakat berteknologi tinggi, Pembentukan Sistem sareng Sistem latihan Kepegawaian, di sisi sanésna. ngalaksanakeun strategi pemasaran anyar, komprehensif ngalaksanakeun strategi manajemén kualitas, ngalaksanakeun produksi tanpa lemak, méréskeun masalah téknis konci, ningkatkeun sistem manajemén kualitas sareng kagiatan anu sanés, taat orientasi paménta para nasabah, terus ningkatkeun sistem manajemén kualitas internal sareng konsep jasa modéren manajemén berorientasi customer.

Genzon Novel Material mangrupikeun perusahaan anu profésional anu pamimpin bahan polimér, parantos ngawangun hiji perusahaan profésional Terpadu sareng P&P, produksi sareng penjualan, Produk ngalibetkeun rangkepan pilem polimér lengkep sapertos Pembungkusan, Protéksi Card, Pelepasan basa pilem. Pilem basa panyalindungan, film basis Perunggu, Pilem dasar Transfer, sareng pilem dasar benang Lurex, pilem Tangle. Di hareup, bahan Genzon Novel Fokus dina ngawangun basa produksi pilem berprestasi tinggi.


Waktu pos: Mei-06-2020