Bahan Novel Genzon, ngadatangan "2019 Ekspo Industri Héjo Suqian"

Tanggal 28 Séptémber, acara lokal taun 2019 Suqian Expo Industri dilaksanakeun dina Grand Grand di Pusat Pameran Suqian. Téma ngeunaan Acara héjo ieu “héjo, integrasi sareng kabisat”, Pokus dina industri héjo sareng ékonomi ékologis pikeun ngalaksanakeun hungkul ékonomi sareng perdagangan, promosi integrasi inovasi ilmiah sareng téknologi sareng pamekaran industri, sareng salajengna ngumpulkeun moméntum anyar héjo pamekaran leapfrog

Genzon Novel Material, salaku perusahaan lokal anu kaceluk, nyayogikeun produk téknologi maju ka paméran éta. Bahan Genzon Novel ogé nunjukkeun séri produk utamina: Pembungkusan basa pilem, pilem panyalindungan kartu, Rilis dasar pilem, Perlindungan basis pilem, pilem basis Bronzing, Transfer basa pilem, sareng film dasar Lurex benang, pilem Tangle. Nangtung éta narik ahli industri sareng jalma anu kataji.

2019 Ekspo Industri Héjo Suqian nyaéta skala panggedéna sareng pangaruh anu paling penting di Suqian, henteu ngan ukur platform penting pikeun nguatkeun ékonomi, séntral dagang sareng kerjasama industri, tapi ogé platform siaran brand idéal. Bahan Genzon Novel anu ngahadiran acara, henteu ngan ukur ningkatkeun popularitas éksternal, tapi ogé ngaronjatkeun pangaruh merek.


Waktu pos: Jun-29-2020