Babandingan rute prosés produksi di BOPET Industry

Dina waktos ayeuna, aya 2 rute prosés produksi anu béda dina industri BOPET, salah sahiji prosés nghiris, lain nyaéta langsung ngalémbérék.

Sateuacan 2013, pasar biasana didasarkeun kana prosés panisan, nalika saatosna 2013, prosés domba diwanohkeun. Numutkeun statistik Zhuo Chuang, dina ahir Séptémber 2019, total kapasitas produksi BOPET di Tiongkok 3,17 juta ton, sareng kapasitas produksi alat cair terpadu langsung kira-kira 30% tina total kapasitas produksi, sareng sésana 60 % tanaga produksi mangrupikeun parabot garing.

Pembekal

Nomer ngalembereh langsung

Kamampuhan(Ton / Taun)

Shuangxing

4

120,000

Xingye

8

240,000

Kanghui

7

210,000

Yongsheng

6

180,000

Genzon

4

120,000

Jinyuan

2

60,000

Baihong

4

120,000

Total

35

1050,000

 

Biaya prosés hirisan langkung handap tina ngalémbérék langsung, sakitar 500 yuan per tan. Ku sabab eta, gaduh daya kauntungan anu kuat dina bidang film umum. Ayeuna, tilu usaha utama di industri ngagaduhan opat parabot penegak hukum, Jiangsu Xingye, Yingkou Kanghui mangrupikeun supplier Top 3 di industri BOPET di China, sareng pangsa pasar pilem biasa mangrupikeun sababaraha. Kalayan produksi Ningbo Jinyuan, Fujian Baihong, Zhejiang Yongsheng sareng Shuyang Genzon ngiringan industri, pola persaingan anyar parantos dibentuk dina widang BOPET, tapi kauntungan kalapaan sadayana langkung jelas tibatan metode sling.

Aya dua kauntungan sareng kalemahan dina dua prosés ieu. Sanaos kauntungan tina ngalembereh langsung dina bidang pilem umum langkung saé, garis prosés slice ngagaduhan kaunggulan atra dina hal prosés produksi sareng produk produk. Kiwari ayeuna, pasar BOPET dina garis produksi ngalembereh langsung nyaéta garis produksi pilem ipis, biasana produk pilem Thip BOPET umumna dianggo dina bidang bungkusan umum. Ngan bagian tina ketebalan tiasa dianggo dina widang éléktronik. Nanging, garis produksi prosés nghiris mangrupikeun garis produksi pilem langkung kandel. Salian bungkusan biasa, éta ogé tiasa dianggo dina industri industri éléktronik sareng listrik, konstruksi sareng aplikasi aplikasi langkung seueur, sareng grup pelanggan langkung kuat.

Kalayan ningkatkeun garis produksi BOPET sareng pamutahiran téknologi, alat ngalembereh langsung tiasa ngahasilkeun seueur deui produk di handapeun premis pangurangan biaya. Dina taun 2005, ngaliwatan pamutahiran téknologi, Fujian Baihong tiasa ningkatkeun ketebalan produksi tina 75μ ka 125μ. Perangkat anyar masih direncanakeun kanggo engké. Dina waktos éta, éta bakal tiasa ngahasilkeun produk kalayan ketebalan 250μ sareng 300μ. Ieu mangrupikeun léngkah évolusionér dina alat. Salaku tambahan, garis produksi BOPET ogé parantos ngahontal pengembangan leapfrog tina segi lebar: Tina 3.2 méter ka 8,7 méter ka 10,4 meter. Pasar BOPET Cina bagian tina rencana telat dina 3-15 garis produksi 10,4 m, anu bakal nyegerkeun pola anyar industri BOPET Cina.

 


Waktu kirim: Aug-21-2020