Pilem basa pilem panas

Pilem basa pilem panas

Katerangan Singkat:


  • Jinis Produk

    Rincian Gancang :

    Bahan: SAHA ngaran, Pet Jenis: Generik
    Dianggo Film Packaging, Bookbinding, Packaging, Food Packaging, jsb. Pitur Bukti Kelembapan, Penebat listrik anu écés
    Teu karasa: Hipu Jenis ngolah:
    Transparansi: Transparan Tempat Asal: Jiangsu, Cina
    Ngaran Brand Genzon Nomer Modél:
    panjang: ngaropea warna: Transparan
    Jasa ngolah Motong Ketebalan: 12μm ~ 38μm
    MOQ: 1000Kilogram / Kilogram Ngaran Produk: Pilem pepére

    Pasokan Kamampuhan:2,000 Ton / Ton per Taun

    Rincian Bungkusan:dina palet

    Léngkah ngolah

     

    Harta fisik sareng Mékanis Produk

    proyek satuan nilai has metode tés
    ketebalan μm 12 ~ 38 GB / T 6672
    kakuatan regangan MD Mpa 220 ASTM D882
    TD 220
    modulus elastis MD Mpa 3800 ASTM D882
    TD 3800
    elongation reureuh MD % 100 ASTM D882
    TD 100
    laju ngaleutikan panas MD % 3,5 ASTM D1204
    (190 ° C , 10min)
    TD 0
    koefisien gesekan Statis - 0,55 ASTM D1894
    Dinamik 0,5
    kentel % 3,5 ASTM D1003
    kekecapan % 120 ASTM D2457
    tegangan baseuh mN / m 58 GB / T 14216

    Pasar Ékspor Utama : Amérika Tengah / Amérika Kidul

    Kauntungan Utama

    Produkna gaduh résistansi panas, kakuatan tegangan anu luhur, sareng lemes tina barang-barang permukaan produk.

    Aplikasi:Dipaké sacara umum dina ngirimkeun industri kertas, plastik, kosmetik, kulit sintétik, tékstil, 3Kroduk, pakakas bumi

    Fitur:

    tahan panas ;

    kakuatan tegangan anu luhur,

    flatness alus tina properti permukaan produk

    Perawatan permukaan: Corona atanapi Non corona

    Spésifikasi Produk :

    Ketebalan hasan (um): 12-38

    Lebar (mm): 330-3300

    panjang (m): 6000-36000

    Paper Core Diameter:152mm (6 inci), 76mm (3 inci)

    Catetan: spésifikasi sanésna tiasa ngahasilkeun dumasar kana sarat palanggan.

    Paket: Ngabenerkeun pakét / Numpurkeun bungkusan / Pakét pakét sareng fumigation / Nunda pakét sareng fumigation

    1

     

    Profil Perusahaan

    Shuyang Genzon Novel Bahan Co, Ltd
    Diadegkeun dina taun 2017, Shuyang Genzon Novel Materi Co, Ltd (sasauran disebut salaku "Bahan Novel GENZON") dikendali tina GROUP GENZON anu ogé ngalaksanakeun manajemén sareng operasionalna.

    Genzon Novel Material mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi khusus dina bahan polimér lapangan, ngahijikeun produk P&P, produksi sareng penjualan produk sareng kategori lengkep. Polyesterus sacara régérérisna dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan tiasa seueur lapangan industri invarious sapertos aluminium plating, percetakan, perlindungan kartu, bronzing, ngaleupaskeun, emas sareng perak kawat, film kink, waterproof, sareng sajabana. aplikasi tina daur ulang polyestermaterials.At ayeuna, perusahaan gaduh 18 rébu produksi poliéster ton, 4 donier Jerman langsung ngalembereh garis produksi tensilefilm biaxial sareng 1 garis uji rumah tangga. Éta gaduh basis produksi sareng R&D basis di Jiangsu sareng tempat-tempat sanés.

    Di hareupna, Genzon Novel Bahan bakal didasarkeun dina internationalperspective pikeun ngawangun merek Cina sareng narékahan pikeun janten pamimpin di industri newmaterial ku ngahijikeun kaunggulan anu aya, ngamajukeun inovasi, ngamajukeun inovasi anyar sareng ramah lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami