Profil Perusahaan

15a6ba391

PROFIL PERUSAHAAN

Bahan Novel Genzon

Diadegkeun dina taun 2017, Shuyang Genzen Novel Materi Co, Ltd (sasauran disebut salaku "Bahan Novel GENZON") dikendali tina GROUP GENZON anu ogé ngalaksanakeun manajemén sareng operasionalna.

Genzon Novel Material mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi khusus dina bidang bahan polimér, ngahijikeun R&D produk, produksi sareng penjualan kalayan rupa-rupa produk sareng kategori lengkep. Film poliéter sacara mandiri dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan tiasa seueur dianggo dina sagala rupa industri sapertos aluminium plating, percetakan, perlindungan kartu, bronzing, ngaleupaskeun, emas sareng perak kawat, film kink, anti cai, sareng sajabana dina waktosna. ngarencanakeun ngalegaan aplikasi bahan poliéster didaur ulang ayeuna, perusahaan ngagaduhan 18000 tan produksi garis poliéster, 4 donier Jerman langsung ngalembereh garis produksi film tegangan biaxial sareng 1 garis uji rumah tangga. Éta gaduh basis produksi sareng R&D basis di Jiangsu sareng tempat-tempat sanés.

Di hareupna, Genzon Novel Bahan bakal didasarkeun kana sudut pandang internasional pikeun ngawangun merek Cina sareng narékahan pikeun janten pamimpin di industri bahan anyar ku ngahijikeun kaunggulan anu aya, nguatkeun inovasi bebas, sareng ngamekarkeun bahan anyar anu écés sareng ramah lingkungan.

Grup Investasi Genzon

Genzon Investment Group Co, Ltd ("Genzon") didirikeun dina Désémber 2003. Sareng kantor pusatna anu aya di Shenzhen, Genzon ngagaduhan langkung ti 5,000 karyawan di negoro. Posisi salaku panyadia jasa pikeun industri berteknologi tinggi, Genzon utamina ngalangkungan investasi industri, pamekaran perumahan industri, konstruksi sareng operasi kampus industri, diantara usaha sanésna.
Sacara hormat investasi industri, Genzon ngembang di farmasi, bahan énggal sareng manufaktur logam kalayan prinsip pangembangan alokasi sumber basis pasar. Di mana, Welmetal komitmen pikeun manufaktur sareng R&D produk logam rupa, sedengkeun Genzon New Bahan museurkeun kana widang bahan polimér. Aya ogé sababaraha proyék modal usaha portopolio Genzon. Sacara hormat konstruksi sareng operasi kampus industri, Genzon konsentrasi dina bisnisna di Greater Bay Area, sareng ayeuna gaduhna sareng ngajalankeun sababaraha kampus industri.

01

Sapanjang dekade ka tukang, Genzon nurut kana misi nyiptakeun ékosistem anu luar biasa sareng ngahaturanan janten perusahaan anu ukur dipercaya. Pikeun ngarebut kasempetan dina jaman anu parobihan hébat sareng nyusun ékonomi di China, Genzon bakal, sapertos biasa, ngerjakeun sareng ngawula industri nilai tambah tinggi sareng ngadukung pangwangunan industri liwat rohangan kantor anu luar biasa sareng jasa fasilitas anu saé. Genzon Group parantos ngembangkeun portofolio nganggo taman industri sareng warga. Salila sababaraha taun, éta ngembangkeun kompleks bisnis, gedong kantor, warga, hotél, sareng klub golf, sareng nunjukeun kaunggulan sareng pangalaman dina pamekaran industri sareng manajemén harta.

Pabrik Pabrik

CORE NINGGAL

A core R&D group, led by a doctor having studied in America, is stationed in the Silicon Valley to absorb world leading technologies
The high-level agricultural film test base helps our coordinated innovation in production, study and research
The degradable polyester synthesis technology, a globally initiative independent intellectual property and patented technology

PANJAMUAN TEKNOLOGI JEUNG PEREMBANG

Grup inti R&D, anu dipimpin ku dokter anu nuju diajar di Amérika, ditempatkeun di Lembah Silicon pikeun nyerep téknologi ngarah dunya

Dasar ujian film tatanén tingkat luhur ngabantosan inovasi anu teratur dina produksi, diajar sareng panalungtikan

Téknologi sintésis poliéster anu hina, properti intelektual global sacara properti sareng téknologi patén kalayan otorisasi 15 daérah kaasup Cina, AS, Eropa, Jepang sareng Taiwan

Proyék persetujuan panalungtikan panemuan komérsialisasi Propinsi Jiangsu di 2014

Hadiah ka-2 dina ahir Kompetisi Inovasi Tiongkok sareng Entrepreneurship - Industri Bahan Novel di 2014

We have a professional, experienced and efficient team to promote the fast and steady development of GENZON Novel Materials in the aspects of technology research and development, manufacture management, quality control, marketing management and business operation and management.

PENGURUSAN TEAM

Kami ngagaduhan tim profésional, ngalaman sareng efisien pikeun ngamajukeun pangembangan gancang sareng mantel Bahan Novel GENZON dina aspék téknologi risét sareng pamekaran, manajemén pembuatan, kontrol kualitas, manajemén pamasaran sareng operasi bisnis sareng manajemén.

<p>Annual productivity of 180,000 tons in the 110,000m2 factory</p>
<p>Four Dornir film-drawing production lines and one home-made test line</p>
<p>Workshops under 6S standardized management</p>

Kapabilitas PRODUKSI

Produktivitas taunan 180.000 ton dina pabrik 110,000m2

Opat garis produksi pilem Dornir sareng hiji garis uji bumi

Bengkel handapeun manajemén standar 6S

HONOR

1