banner11
banner5
banner10

produk

Salawasna sareng konsép layanan anu saé, kualitas produk anu saé, jasa saatos déskriptif saé, nyetél reputasi pasar anu saé dina industri pilem.

seueur >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

Shuyang Genzon Novel Materials Co., Ltd

Diadegkeun Dina taun 2017, Shuyang Genzon Novel Materi Co, Ltd (sasauran disebut salaku "Bahan Novel GENZON") dikendali tina GROUP GENZON anu ogé ngalaksanakeun manajemén sareng operasionalna.
Genzon Novel Material mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi khusus dina bidang bahan polimér, ngahijikeun R&D produk, produksi sareng penjualan kalayan rupa-rupa produk sareng kategori lengkep. Film poliéter sacara mandiri dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan tiasa seueur dianggo dina sagala rupa industri sapertos aluminium plating, percetakan, perlindungan kartu, bronzing, ngaleupaskeun, emas sareng perak kawat, film kink, anti cai, sareng sajabana dina waktosna. ngarencanakeun ngalegaan aplikasi bahan poliéster didaur ulang ayeuna, perusahaan ngagaduhan 18000 tan produksi garis poliéster, 4 donier Jerman langsung ngalembereh garis produksi film tegangan biaxial sareng 1 garis uji rumah tangga. Éta gaduh basis produksi sareng R&D basis di Jiangsu sareng tempat-tempat sanés.
Di hareupna, Genzon Novel Bahan bakal didasarkeun kana sudut pandang internasional pikeun ngawangun merek Cina sareng narékahan pikeun janten pamimpin di industri bahan anyar ku ngahijikeun kaunggulan anu aya, nguatkeun inovasi bebas, sareng ngamekarkeun bahan anyar anu écés sareng ramah lingkungan.

seueur >>
diajar deui

Di hareupna, Genzon Novel Bahan bakal didasarkeun kana sudut pandang internasional pikeun ngawangun merek Cina sareng narékahan pikeun janten pamimpin di industri bahan anyar ku ngahijikeun kaunggulan anu aya, nguatkeun inovasi bebas, sareng ngamekarkeun bahan anyar anu écés sareng ramah lingkungan.

Pencét pikeun manual
  • A core R&D group, led by a doctor having studied in America, is stationed in the Silicon Valley to absorb world leading technologies
The high-level agricultural film test base helps our coordinated innovation in production, study and research
The degradable polyester synthesis technology, a globally initiative independent intellectual property and patented technology

    PANJAMUAN TEKNOLOGI JEUNG PEREMBANG

    Grup inti R&D, dipimpin ku dokter anu nuju diajarkeun di Amérika, ditempatkeun di Lembah Silicon pikeun nyerep téknologi ngarah dunya Dasar tés film pertanian tingkat luhur ngabantuan inovasi urang dina produksi, diajar sareng panalungtikan Teknologi sintésis poliéster degradable, a globalitas inisiatif global intelektual bebas sareng téknologi dipatenkeun

  • We have a professional, experienced and efficient team to promote the fast and steady development of GENZON Novel Materials in the aspects of technology research and development, manufacture management, quality control, marketing management and business operation and management.

    PENGURUSAN TEAM

    Kami ngagaduhan tim profésional, ngalaman sareng efisien pikeun ngamajukeun pangembangan gancang sareng mantel Bahan Novel GENZON dina aspék téknologi risét sareng pamekaran, manajemén pembuatan, kontrol kualitas, manajemén pamasaran sareng operasi bisnis sareng manajemén.

  • <p>Annual productivity of 180,000 tons in the 110,000m2 factory</p>
<p>Four Dornir film-drawing production lines and one home-made test line</p>
<p>Workshops under 6S standardized management</p>

    Kapabilitas PRODUKSI

    Produktivitas taunan 180.000 ton dina pabrik 110,000m2

    Opat garis produksi pilem Dornir sareng hiji garis uji bumi

    Bengkel handapeun manajemén standar 6S

lamaran

  • Gold wire products

    Produk kawat emas

  • electrical insulation material products

    produk bahan insulasi listrik

  • electrical appliance protection

    perlindungan alat listrik

  • packaging

    bungkusan

wartos

Fokus dina Bahan Novel ZZZON, familiarize diri sareng tren industri, sareng saluyu sareng Bahan Novel GENZON di sabudeureun anjeun.

Babandingan prosés produksi ...

Dina waktos ayeuna, aya 2 rute prosés produksi anu béda dina industri BOPET, salah sahiji prosés nghiris, lain nyaéta langsung ngalémbérék. Sateuacan 2013, pasar didasarkeun dumasar kana prosés nghiris, whi ...
seueur >>

Kaayaan Ayeuna sareng Prospek o ...

PX mangrupikeun bahan baku utama dina industri poliéster , Parobihan industri dampak anu penting pisan dina industri khusus. pikeun sacara formal asupkeun ngembangkeun ...
seueur >>

Bahan Novel Genzon, hadirin ...

Tanggal 28 Séptémber, acara lokal taun 2019 Suqian Expo Industri dilaksanakeun dina Grand Grand di Pusat Pameran Suqian. Téma ngeunaan Acara héjo ieu nyaéta “héjo, integrasi sareng kabisat…
seueur >>